«Φρακαρισμένος ο περιφερειακός στο ύψος του Παπαγεωργίου! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

«Φρακαρισμένος ο περιφερειακός στο ύψος του Παπαγεωργίου! (ΦΩΤΟ)

Αυξημένη κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις

asthenoforo

 

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων που κινούνται στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με μέτωπο προς τα ανατολικά αλλά και προς τα δυτικά!

erga

Ο λόγος είναι οι εργασίες συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Πρόκειται για το τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κωνσταντινουπολίτικων (Κ10) στην κατεύθυνση προς τα δυτικά και στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και 424 ΓΣΝΕ (Κ5) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Νεάπολης – Ασβεστοχωρίου – Πεύκων (Κ6) στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά, θα συνεχιστούν οι εργασίες.

erga4

Συγκεκριμένα, στο οδικό τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Κ11 και Κ10 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν σε κοπή της βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) επί της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Επίσης, στο οδικό τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Κ5 και Κ6 συνεργεία θα πραγματοποιήσουν ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

erga3

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 έως την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά θα είναι καθημερινά στις 6 το πρωί και στην κατεύθυνση προς τα δυτικά στις 9 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ