Γ. Ιωαννίδης: Όχι άλλα λουκέτα στα καταστήματα - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Γ. Ιωαννίδης: Όχι άλλα λουκέτα στα καταστήματα

«Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι ούτε με σταυρωμένα τα χέρια»

Καταγραφή

Τη διαβεβαίωση ότι θα είναι δίπλα στους καταστηματάρχες και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρχουν «λουκέτα» στο μέλλον, έδωσε σήμερα, Παρασκευή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης κατά την περιοδεία τους στις Σέρρες.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Αθανάσιο Μπαζδάνη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ο κ. Ιωαννίδης επισκέφθηκε τις κεντρικές αγορές της Ηράκλειας και της πόλης των Σερρών, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες που του περιέγραψαν τον μαρασμό της αγοράς.
Μετά τις συναντήσεις που είχε δήλωσε: «Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι ούτε με σταυρωμένα τα χέρια. Μόνο θεατές δεν θα είμαστε. Από τα σημαντικότερα πράγματα είναι να μην κλείνουν οι επιχειρήσεις. Δεν θέλουμε να μετράμε άλλα κλειστά μαγαζιά».
Στη περιοδεία στις Σέρρες τον συνόδευε και ο Κώστας Ορφανός που δήλωσε εκ νέου ότι θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στον αγώνα που δίνει καθώς πιστεύει στο πρόσωπο του και θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τη Κεντρική Μακεδονία.
Στη συνέχεια, ο κ. Ιωαννίδης συναντήθηκε με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν στην ομάδα και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στη περιοχή Λευκώνα, που μένουν αναξιοποίητες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ