Γ. Ορφανός «Η χώρα είναι έτοιμη σήμερα να κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Γ. Ορφανός «Η χώρα είναι έτοιμη σήμερα να κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει την αναζήτηση του χαμένου θησαυρού»….

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1η ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 23-1-2015

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη σήμερα να κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη, μετά από έξι χρόνια ύφεσης, έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στο δημοτικό θέατρο της Νεάπολης, παρά την πίεση που υπέστη η χώρα άντεξε, χάρη στις θυσίες των πολιτών. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ευρώπη ήταν στον πυρήνα των δυνάμεων που μας στήριξαν και έδωσε στην Ελλάδα 250 δις ευρώ. Δεν υπάρχει χώρα ανά την υφήλιο που να στηρίχθηκε με τέτοιο τρόπο», δήλωσε ο κ. Ορφανός ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδίδεται σε συρραφή υποσχέσεων.

« Έρχονται ως σωτήρες και λένε ότι θα τα κάνουν όλα. Αυτό όμως δεν είναι συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, τους οποίους θέλεις να πείσεις ότι έχεις καλή πρόθεση. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει την αναζήτηση του χαμένου θησαυρού», υπογράμμισε και σημείωσε πως πρότυπο τους δεν είναι η Ευρώπη αλλά η Βενεζουέλα. «Βλέπετε όμως ότι και εκεί δύο φορές την εβδομάδα τους επιτρέπουν να ψωνίσουν, έχουν δεν έχουν χρήματα», επισήμανε ο κ. Ορφανός.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Παπακώστα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2η ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 23-1-2015

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ