Γ. Ορφανός «Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Γ. Ορφανός «Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς»

«Να αποφασίσουν για το μέλλον τους»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 2ου 23-1-2015

Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή, απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ 102 Fm, ο κ. Ορφανός τόνισε πως οι πολίτες δεν πρέπει να αφήσουν τους άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους ενώ επισήμανε πως η συντριπτική πλειοψηφία των αναποφάσιστων προέρχονται από τον χώρο της Κεντροδεξιάς.

«Ένας κεντροδεξιός που δεν ψηφίζει είναι σαν να ανοίγει την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και αν αισθάνεται ότι έγιναν λάθη, έχουμε τον χρόνο μπροστά μας να τα διορθώσουμε», δήλωσε και εκτίμησε πως η μάχη θα δοθεί μέχρι την Κυριακή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στον φόβο, όχι εμείς. Εμείς επαναλαμβάνουμε ενώπιον του ελληνικού λαού όλα όσα υποστηρίζουν έτσι ώστε όταν κάποιος πλησιάζει στην κάλπη να έχει όλη την εικόνα μπροστά του», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός ενώ αναφέρθηκε και στα επιτεύγματα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

«Εγκρίναμε 245 επενδυτικά σχέδια, συνολικού ύψους 1,6 δις ευρώ από τα οποία θα δημιουργηθούν 5.000 θέσεις εργασίες στη Βόρεια Ελλάδα σε διάφορους τομείς, όπως είναι ο τουρισμός, η μεταποίηση και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) ενώ μετά από επτά χρόνια, ενεργοποιήσαμε την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) με την λειτουργία του πρώτου θύλακα στην Θέρμη», επισήμανε.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ