Γέμισε... έλατα η Πλατεία Αριστοτέλους! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Γέμισε… έλατα η Πλατεία Αριστοτέλους!

Μετά το καράβι-φελιζόλ που βούλιαξε, το λούνα παρκ και το καραβάκι-ψαροκάικο, ο δήμος αποφάσισε να...

Γράφει ο karfitsas

Η διοίκηση του δήμου λέει «όχι» στην εμπορική χρήση της πλατείας Αριστοτέλους και αντί… λούνα παρκ και καρουζέλ  όπως στο παρελθόν, σκοπεύει να τη γεμίσει φέτος, όπως αποκάλυψε πριν απο καιρό το karfitsa.gr,  με… χριστουγεννιάτικα δέντρα, που θα δημιουργούν την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται… κρεμασμένοι, ως στολίδια, σε … χριστουγεννιάτικο δέντρο!

«Προσπαθούμε να γιορτάσουμε με έναν τρόπο διαφορετικό. Σκοπός μας είναι να ανατρέψουμε τη σημερινή εικόνα και να αφήσουμε τα παιδιά να… εκφραστούν» σημειώνει στο karfitsa.gr η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου.

Έτσι εκατοντάδες έλατα καταφθάνουν στην πλατεία Αριστοτέλους από σήμερα το απόγευμα (ΒΛ ΦΩΤΟ)

Το δε Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αναμένεται να περιλαμβάνει διαδραστικές δράσεις για τα παιδιά, τα οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διακόσμηση της πλατείας και να ανακαλύψουν… «κρυμμένους θησαυρούς». Τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν επίσης φωτογραφίσεις, σχεδιασμό χριστουγεννιάτικων καρτών για ευχές και άλλα.

Σημειώνεται πως το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου και να διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται εδώ και μέρες, γιατί ο δήμαρχος δεν θα στολίσει ούτε θα φωτίσει με εορταστικά λαμπιόνια δρόμους και πεζοδρόμια! Αντί γι αυτό, ο κυρ Γιάννης ζήτησε από τους δημότες και επαγγελματίες να το πράξουν!!!

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ