«Γερή μπάζα» από παράνομο έρανο στην Ξάνθη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

«Γερή μπάζα» από παράνομο έρανο στην Ξάνθη

«Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι»...

 

ImageHandler

«Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι»… Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι δυο απατεώνισσες που έκαναν έρανο στην Ξάνθη για λογαριασμό συλλόγου, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια. Γι’ αυτό δεν ζητούσαν μεγάλα ποσά, αλλά ήταν τόσο πολλοί αυτοί που τους έδωσαν ώστε η μπάζα τους ήταν γερή!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη των δυο γυναικών ηλικίας 65 και 61 χρόνων, όταν ειδοποιήθηκαν από την 43χρονη υπάλληλο ενός καταστήματος που τους είχε δώσει πέντε ευρώ αλλά μόλις έφυγαν διαπίστωσε ότι η απόδειξη που της έδωσαν δεν ήταν νόμιμη. Μετά από αναζητήσεις, οι δράστιδες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν δυο μπλοκ αποδείξεων, 81 έντυπα του συλλόγου για τον οποίο διενεργούσαν έρανο και 528 ευρώ που είχαν βγάλει με τον ίδιο τρόπο! Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενες για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και απάτη. Στο πλαίσιο της έρευνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν τα θύματά τους, μια 64χρονη κατέθεσε σε βάρος τους ότι προσπάθησαν να την εξαπατήσουν το πρωί της ίδιας ημέρας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ