Γερμανίδες ταξιδεύουν στην Κένυα για να κάνουν σεξ! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Διεθνή

Γερμανίδες ταξιδεύουν στην Κένυα για να κάνουν σεξ!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν... Μασάι και Σαμπούρου, όμως σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες νέου είδους τουρισμού!

kenya-sexotourismos

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σεξ!

Πράγματι, λευκές, ώριμες ως επί το πλείστον και εύπορες, γυναίκες απ’ όλη την Ευρώπη – κυρίως Γερμανίδες – καταφθάνουν μαζικά στα θέρετρα της αναπτυσσόμενης Κένυας με ένα και μοναδικό στόχο: να γευτούν το μυθικό καρπό, κοινώς να επιδοθούν σε έκλυτο σεξ με τους περίφημους «Moran» («πολεμιστές»), τους φημισμένους για τις σεξουαλικές τους ικανότητες ιθαγενείς εραστές των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Σε αυτό το μύθο συνέβαλε τα μέγιστα το δημοφιλέστατο κατά τη δεκαετία του ’90 αυτοβιογραφικό βιβλίο 320 σελίδων της Κορίν Χόφμαν με τίτλο που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Η εξωτική ιστορία μου έρωτα και περιπέτειας με τους Μασάι.

Εκεί, η Χόφμαν εξιστορούσε πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα της για χάρη ενός πολεμιστή στον οποίο χάρισε επίσης ένα παιδί.

Καθώς αποκαλύπτει το ακόλουθο βίντεο ρεπορτάζ, ο μύθος δεν είναι αβάσιμος: ορδές ώριμων Ευρωπαίων γυναικών σπεύδουν να ζήσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο στην παραδεισένια γωνιά της αφρικανικής ηπείρου, στην Μομπάσα της Κένυας.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ