Γερμανοί και ιερόδουλες έρχονται πιο... κοντά μέσα από εφαρμογή κινητού - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Γερμανοί και ιερόδουλες έρχονται πιο… κοντά μέσα από εφαρμογή κινητού

Η εφαρμογή αυτή ήταν ιδέα της ...

405186E254839DE48775AD8F6B770DF2Ιδέα της αυστριακής Πία Πόπενράιτερ, η οποία ευαισθητοποιήθηκε βλέποντας τις γυναίκες να στέκονται μέσα στο κρύο σε δρόμο του Βερολίνου

Μια νέα εφαρμογή για τα κινητά, με την ονομασία «Peppr app» έκανε την εμφάνισή της στη Γερμανία και δίνει την ευκαιρία στους επίδοξους «πελάτες» να επικοινωνούν με τις ιερόδουλες, χωρίς να χρειάζεται να… κατεβαίνουν στο δρόμο.

Η εφαρμογή αυτή ήταν ιδέα της αυστριακής Πία Πόπενράιτερ, η οποία ευαισθητοποιήθηκε βλέποντας τις πόρνες να στέκονται μέσα στο κρύο σε δρόμο του Βερολίνου.

«Έκανε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα. Είδα μια κοπέλα στον δρόμο και σκέφτηκα ότι για όλα υπάρχουν εφαρμογές, αλλά όχι για κάτι τέτοιο. Γιατί θα πρέπει να στέκονται έτσι μέσα στον χειμώνα;», αναφέρει.

Για να είναι σίγουροι στην εταιρεία ότι οι πόρνες δεν είναι μέρος κανενός δικτύου διακίνησης σαρκός, περνούν από συνέντευξη όσους θέλουν να διαφημιστούν, προτού υπογράψουν μαζί τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν την εφαρμογή στο κινητό τους. Προς το παρόν θα τεθεί είναι διαθέσιμη μόνο για τους άντρες του Βερολίνου.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ