Γεροβασίλη σε δημοσιογράφο: "Τι είναι αυτά που λέτε κυρία μου..."; (VIDEO) - Karfitsa.gr
Media

Γεροβασίλη σε δημοσιογράφο: “Τι είναι αυτά που λέτε κυρία μου…”; (VIDEO)

Εκνευρισμός της κυβερνητικής εκπροσώπου λόγω... ερώτησης

Gerovasili

Την ερώτηση της που εξόργισε την κυβερνητική εκπρόσωπο προκάλεσε η επιλεκτική αναφορά της κυρίας Γεροβασίλη σε «αποφάσεις του ΣτΕ για τη συγκεκριμένη κατάσταση». «Μια που λετε για τις αποφασεις του ΣτΕ, τι έχετε να πείτε για την απόφαση του Συμβουλίου που ειχε “σπασει το λουκετο” που ειχε μπει απο την κυβερνηση;» ερώτησε η δημοσιογράφος και ποιος είδε τη Γεροβασίλη και δεν τη φοβήθηκε.

«Τι είναι αυτά που λέτε; Υπάρχουν κυβερνήσεις που ανοίγουν ή κλείνουν εταιρείες; Δεν είναι από κυβερνήσεις (σ.σ. η απόφαση για την αναστολή των αδειών) είναι από υπηρεσίες του κράτους» ξεκίνησε η κυρία Γεροβασίλη, η οποία δεν άφηνε τη δημοσιογράφο να της εξηγήσει το σκεπτικό της ότι η κυβέρνηση χρονοτριβεί. «Παρακολουθώ τη διατύπωση σας και παρακαλώ να τη διορθώσετε» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Όταν όμως η δημοσιογράφος της είπε ότι η τελευταία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος ανάκλησης των αδειών η κυρία Γεροβασίλη ψέλλισε «βεβαίως και η όποια καθυστέρηση συνέβη εξαιτίας της αναμονής των αποφάσεων του ΣτΕ».

Η κυρία Γεροβασίλη υποστήριξε τέλος ότι «οι εργαζόμενοι δεν απολύονται και δεν προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση. Θέλουμε επενδύσεις αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα αφήσουμε την οποιανδήποτε επένδυση να διαλύσει το περιβάλλον και τον τουρισμό και να οδηγήσει σε απόλυση τους 10.000 εργαζομένους στον τουρισμό στη Χαλκιδική».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ