Για καλό ή για κακό της... Τρόικας η επίσπευση της εκλογής ΠτΔ; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Για καλό ή για κακό της… Τρόικας η επίσπευση της εκλογής ΠτΔ;

“Ξεκαθαρίζει η ομίχλη με την επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή ΠτΔ δρομολογούνται εξελίξεις, θετικές…” σημειώνουν οικονομικοί παράγοντες της κυβέρνησης.

Υπήρχε και υπάρχει ανάγκη να εκλείψει ο κίνδυνος που σκιάζει εδώ και μήνες την συνολική διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Ένας σοβαρός πολιτικός κίνδυνος που ως δαμόκλεια σπάθη βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια της διαπραγματευτικής ελληνικής ομάδας!

Με την εξέλιξη αυτή, πιστεύουν οι ίδιοι παράγοντες θα δοθεί τέλος σε παρατεταμένες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, “λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει στην πολιτική σκηνή του τόπου, με ευθύνη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης” Eπίσης θα σταματήσουν οι… εκβιασμοί από πλευράς Τρόικας που ήθελε για παν ενδεχόμενο να επιβάλλει κι άλλα μέτρα! Ταυτόχρονα θα ισχυροποιηθεί η διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας, με μια νέα “ψήφο” εμπιστοσύνης στο πρόσωπο των Σαμαρά Βενιζέλου.

Σαφώς, υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν οτι αν τελικά δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών, τότε η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες και μεγάλη περίοδο… ακυβερνησίας (σύμφωνα και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου κανένα κόμμα δεν συγκεντρώνει αυτοδυναμία)

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ