Για βουτιές με το... αστικό - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Για βουτιές με το… αστικό

dimos thermaikouΑπό σήμερα η λεωφορειακή γραμμή  Νο 77Η «Επανομή – Ποταμός» του ΟΑΣΘ θα συνδέει την Επανομή με τις κοντινές παραλίες του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του δήμου πρόκειται για ” αποτέλεσμα των έντονων και συνεχών πιέσεων, που ασκήθηκαν από το δήμαρχο Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, στο Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ)”. 

Στη νέα Λ.Γ. δρομολογείται ένα (1) όχημα, το οποίο θα πραγματοποιεί  οκτώ (8) δρομολόγια σε μία βάρδια κατά το διάστημα 11.05΄ – 17.10΄, συνδέοντας την Επανομή με την παραλία στη θέση «Ποταμός». Το πρώτο δρομολόγιο μετάβασης συνδέει το ΙΚΕΑ με την Επανομή (με τη σήμανση της Λ.Γ. Νο 69) και στη συνέχεια πραγματοποιούνται τα τοπικά δρομολόγια, που συνδέουν την Επανομή με την παραλία στη θέση «Ποταμός». Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής συνδέει την Επανομή με το ΙΚΕΑ (με τη σήμανση της Λ.Γ. Νο 69).

astiko-leoforeio-thessalonikis«Οι επαφές της διοίκησής μας με τα αρμόδια στελέχη και τις υπηρεσίες του ΣΑΣΘ και του ΟΑΣΘ, έφεραν θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου μας, αλλά, γενικότερα, και για τους επισκέπτες της περιοχής και, αφορμής δοθείσης, θα’ θελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Πρόεδρο του ΣΑΣΘ, Ιωάννη Παλαιστή, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη, και τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΣΘ, Ανδρέα Ζερβούλια, όσο και όλους τους υπεύθυνους των αρμόδιων τμημάτων και γραφείων, που συνέβαλλαν με την άοκνη προσπάθειά τους στη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, που αφορούν στον τομέα της συγκοινωνίας στην περιοχή μας» υπογραμμίζει για το θέμα ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Αλεξανδρής. 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ