Γιατί κατέφυγε στα δικαστήρια η γνωστή συγγραφέας; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γιατί κατέφυγε στα δικαστήρια η γνωστή συγγραφέας;

Εξοργίστηκε με τα κακοπροαίρετα σχόλια στο facebook

222

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δέχεται τον τελευταίο καιρό απειλές από μια σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook και πριν από λίγες ώρες μας εξήγησε τι συμβαίνει ακριβώς με μια ανάρτηση της, στη σελίδα της στο Facebook.

Η γνωστή, Ελληνίδα συγγραφέας έγραψε για το περιστατικό:

 

«Eπειδή κάποια πράγματα ξέφυγαν παντελώς αναγκάζομαι πλέον να καταφύγω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με μήνυση κατά άγνωστων για συκοφαντική δυσφήμηση, απειλών κατά σωματικής ακεραιότητας, μείωση προσωπικότητας και επαγγελματικής ιδιότητας και ότι άλλο προκύψει.Oλόγος: Αναρτήθηκε σελίδα στο φβ με την φωτογραφία μου οπού μια τεραστία ομάδα ατόμων με ψεύτικα προφίλ και χιλιάδες σχόλια και αναρτήσεις με συκοφαντούν και με μειώνουν σαν επαγγελματία και προσωπικότητα αποκαλώντας με «ποίμανα», και «σκουπίδι της ελληνικής λογοτεχνίας» και αυτά είναι τα πιο βελούδινα. Τα σχόλια αυτή την φορά έχουν ξεφύγει εντελώς!

Αποτέλεσμα:

Υφίσταμαι έναν απίστευτο εξευτελισμό τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου αλλά και οι αναγνώστες μου τους οποίους χαρακτηρίζουν κατώτατης πνευματικής υποστάθμης. ήδη ενημερώθηκαν οι εκδόσεις ψυχογιός, φβ και δικηγόροι. δε μένει παρά η κατάθεση μήνυσης δευτέρα 18/8/14 στην δίωξη ηλεκτρονίου εγκλήματος μια και λόγω της Παναγίας δεν προλαβαίνω να την καταθέσω νωρίτερα. ορκίζομαι πως έναν μονό έναν να πιάσω θα πληρώσει για όλους!!!!

Ακόμη και να κατέβει η ηλεκτρονική σελίδα την έχουμε κοπιάρει όλη με όλα τα σχόλια και αναρτήσεις καθώς και όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων όσων σχολίασαν.

Και όχι δεν είναι απειλή. Εκείνο όμως που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι η ανάρτηση φωτογραφιών των δυο διαγωνισμών με φωτογραφίες διαγωνιζομένων που τους προσβάλλουν άμεσα και ξεφτιλίζουν για αυτό αποσύρω και τους δυο διαγωνισμούς για να τους προστατέψω. Ο δημιουργός της σελίδας με ενοχλεί πολύ καιρό τώρα.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ