Γιατί κινδυνεύει με άρση ασυλίας ο Ζαγοράκης; - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Γιατί κινδυνεύει με άρση ασυλίας ο Ζαγοράκης;

Τι διαβίβασε η Εισαγγελία στο Ευρωκοινοβούλιο…

zagorakisΣτο ευρωκοινοβούλιο διαβίβασε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δικογραφίες που αφορούν τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαργιανόπουλου και τον βουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ειδικότερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποφανθεί για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαργιανόπουλου (τέως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ) για να αποφασίσει για την άρση ή όχι της ασυλίας του, καθώς φέρεται ότι τέλεσε τα αδικήματα της παράνομης βία και της διατάραξης οικιακής ειρήνης από κοινού.

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε δικογραφία και για τον βουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη προκειμένου να μπορεί να συνεχιστεί η σε βάρος του ποινική δίωξη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια «παρά υποχρέου δια παραλείψεως», καθώς με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΑΟΚ παρέλειψε αναγκαία «μέτρα εξοπλισμού εργασίας» και δεν μερίμνησε να υπάρχουν σταθερές χειρολαβές σε μεταλλική κλίμακα (σκάλα) εσωτερικού φρεατίου του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αλλοδαπός φροντιστής του γηπέδου να τραυματιστεί και να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο χέρι.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ