Γιατί οι άντρες απλά... εξαφανίζονται; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γιατί οι άντρες απλά… εξαφανίζονται;

Kαι μάλλον δε θα σταματήσουν να το κάνουν

348bdaff73f8a17fe5f6787ecc64a98c_LΔεν είναι υπέροχο όταν είσαι με τον καλό σου, βγαίνετε, περνάτε ωραία και όλα μέλι γάλα; Και όταν εννοούμε καλό σου, προφανώς αναφερόμαστε στον άντρα με τον οποίο έχεις βγει λίγες φορές και μάλλον τα πηγαίνετε καλά. Διότι εμείς οι γυναίκες έχουμε μία κακή συνήθεια, να θεωρούμε κάτι δεδομένο στη ζωή μας, χωρίς καν να έχουμε τσεκάρει τις λεπτομέρειες, όπου στην προκειμένη είναι τα αισθήματα και τα θέλω ενός άλλου ανθρώπου. Και τι γίνεται φίλη μου όταν εσύ νομίζεις ότι είστε ζευγάρι και εκείνος απλά εξαφανίζεται; Αναρωτιέσαι γιατί, στενοχωριέσαι και στη συνέχεια πίνεις με τις φίλες σου για να ξεχάσεις. Αν όμως σου πούμε τους βασικούς λόγους της εξαφάνισής του μήπως νιώσεις καλύτερα;

1. Όπως τονίσαμε και παραπάνω, 2 ή 3 ή 4 ραντεβού δεν είναι σχέση. Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί το γεγονός ότι απλά χάνεται, αλλά στο μυαλό του άντρα, αν θέλεις στον μικρόκοσμό του για να είμαστε και πιο σαφείς, δε σου χρωστάει καμία απολύτως εξήγηση γιατί συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν του κάνεις. Βέβαια θα έπρεπε να σε ενημερώσει, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι τέλειος.

2. Δε θέλει να σε πληγώσει. Και γι’ αυτό απλά δεν ξαναεπικοινωνεί ποτέ. Εντάξει ας τους ενημερώσει όμως κάποιος ότι έτσι κι αλλιώς θα πληγωθείς, οπότε ας φροντίσει να είναι κύριος και σωστός. Μα τι ζόρι τραβάνε τελοσπάντων οι άντρες με τα συναισθήματα; Δε γίνεται να είναι όλα flat στη ζωή. Hellooooo!

3. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να βρήκε ήδη κάποια με μεγαλύτερο στήθος από σένα. Ναι φίλη μου, διανύει την πιο ρηχή περίοδο της ζωής του κι εσύ δυστυχώς έπεσες στο διάβα του.

4. Και εδώ που τα λέμε, και να βρεθείτε τι να σου πει; «Δε φταις εσύ αλλά εγώ»; Θα σε ικανοποιούσε αυτό; Αν και στην προκειμένη όντως δε φταις εσύ. Να το ξεκαθαρίσουμε.

5. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στη φάση που θέλει απλώς σεξ. Οπότε όταν αντιληφθεί ότι εσύ θέλεις κάτι παραπάνω, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και σίγουρα θα βρει κάποια άλλη που θέλει ακριβώς το ίδιο με εκείνον.

6. Εκτός βέβαια από τους πιο safe λόγουςμ υπάρχουν κι άλλοι που είναι κάπως πιο… σκληροί! Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σε θεωρεί βαρετή;

7. Και φυσικά δε είναι έτοιμος για σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πανεύκολα να προχωρήσουν στη ζωή τους, και υπάρχουν άλλοι οι οποίοι θέλουν ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να μπορέσουν να βάλουν τα συναισθήματά τους σε μία τάξη. Έπεσες στην περίπτωση λοιπόν.
queen.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ