Γιατί οι γυναίκες το ''παίζουν'' δύσκολες; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γιατί οι γυναίκες το ”παίζουν” δύσκολες;

Αυστραλοί ερευνητές απεφάνθησαν ότι οι γυναίκες με τον τρόπο αυτό υποβάλλουν σε .. Grash test τους άνδρες ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές τους αλλά και να εξακριβώσουν τι ακριβώς θέλουν από εκείνες.
αρχείο λήψηςΜπορεί οι άνδρες να εκνευρίζονται και να θυμώνουν με τις γυναίκες που το..παίζουν δύσκολες αλλά η συμπεριφορά τους αυτή βρήκε την επιστημονική εξήγηση της.
Αυστραλοί ερευνητές απεφάνθησαν ότι οι γυναίκες με τον τρόπο αυτό υποβάλλουν σε .. Grash test τους άνδρες ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές τους αλλά και να εξακριβώσουν τι ακριβώς θέλουν από εκείνες.
”Τα πράγματα στον άνδρα φαίνμεται ότι είναι πιο ξεκάθαρα: είτε θέλει να προχωρήσει σε ερωτικές επαφές τρίτου τύπου με την γυναίκα που επιθυμεί είτε να συνάψει μόνιμη σχέση.
Αντίθετα οι γυναίκες επιθμούν ξεχωρίσουν τους άνδρες που ενδιαφέρονται μόνο για μια εφήμερη σχέση΄΄, δηλώνει η Ντιάνα Λορέιν, σύμβουλος σχέσεων από το Λος Άντζελες.
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 800 γυναίκες με επικεφαλής την δρ. Λορέιν έδειξε ότι το αδύναμο φύλλο κάθε άλλο από αδύναμο μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού χρησιμοποιεί τακτικές και στρατηγικές που θυμίζουν πολεμικές εκστρατείες.
εφευρίσκουν δικαιολογίες
Είναι η πιο συνηθισμένη και προφανής στρατηγική για να δοκιμάσει μια γυναίκα την επιμονή του άνδρα. Πολλές γυναίκες το παίζουν δύσκολες στο σεξ επειδή δεν αισθάνονται σίγουρες και ασφαλείς.
 δεν χάνουν ευκαιρία για σαρκασμό
Αυτός ο επιθετικός τρόπος έκφρασης μπορεί να αποθαρρύνει γρήγορα έναν άντρα που δεν έχει υπομονή. Ο σαρκασμός είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος φλερτ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να δείξουν ότι αποτελούν πρόκληση.
θέλουν κυνηγητό 
Όσο περισσότερο πασχίζει ένας άνδρας να κατακτήσει μια γυναίκα, τόσο εκείνη ρίχνει τις άμυνές της. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις πολιορκούν και κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.
 ναι μεν άλλα 
Μια κλεφτή ματιά ή ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο μπορεί να είναι τα μόνα ερωτικά σήματα που θα στείλει μια γυναίκα. Μετά από αυτό, θα αφήσει στον άνδρα το περιθώριο να την πλησιάσει και να την κερδίσει.
αργεί να απαντήσει
Όταν μια γυναίκα θέλει να δυσκολέψει έναν άντρα θα αργεί να επιστρέψει τις κλήσεις ή να απαντήσει σε ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται, απλώς έχει δεύτερες σκέψεις.
iatropedia.gr
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ