"Κλειδί για την ανάπτυξη η πολιτική σταθερότητα" - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Κλειδί για την ανάπτυξη η πολιτική σταθερότητα”

Ο υπουργός κάλεσε την αντιπολίτευση να στηρίξει τις ...

 

«Κλειδί για την ανάπτυξη είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες για να γίνουν απαιτείται πολιτική σταθερότητα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Επίσης, υπογράμμισε, ότι κλειδί για την βιώσιμη ανάπτυξη είναι η συνέχιση του μεταρρυθμιστικού πρόγραμματος και μετά το τέλος του μνημονίου».

Κάλεσε την αντιπολίτευση να στηρίξει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, λέγοντας πως τα προβλήματα δεν λύνονται με ιδεολογικές διαφορές.

«Πρέπει να δράσουμε συλλογικά με ωριμότητα και όχι ψεύτικη αντιπαράθεση» είπε και διαβεβαίωσε ότι ο προϋπολογισμός θα εφαρμοσθεί ομαλά και θα συνεχιστεί η ελάφρυνση, έστω και λελογισμένα, των ελαφρύνσεων για τις αδύναμες ομάδες.

«Η χώρα έχει εξελιχθεί από παράδειγμα αποφυγής σε μοναδικό παράδειγμα δημοσιονομικής εξυγίανσης», τόνισε και αναγνώρισε το υψηλό κόστος που πλήρωσε η κοινωνία.

«Μπορούμε με την πολιτική μας να φέρουμε ανάπτυξη, αρκεί να μην δειλιάσουμε και να μην υποταχτούμε στην μιζέρια του χθες. Δεν επιτρέπεται επανάπαυση» είπε ο κ. Χαρδούβελης και εξέφρασε την επιθυμία να μπορεί να διαπραγματευθεί έχοντας εξασφαλίσει την αναγκαία κοινωνική και πολιτική συναίνεση. naftemporiki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ