Γκολιδάκης – Μανδαλιανός στο πλευρό της Αρωγής στον Εύοσμο - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Γκολιδάκης – Μανδαλιανός στο πλευρό της Αρωγής στον Εύοσμο

Στην πλατεία Ευόσμου βρέθηκε ο καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης μαζί με το δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, προκειμένου να ενισχύσουν το εθελοντικό, φιλανθρωπικό σωματείο «Αρωγή» και τη δράση συλλογής τροφίμων για τη στήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γκολιδάκης τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία που τον συνδέει με τον, επίσης ιατρό, δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, υπογραμμίζοντας πως εκτός όλων των άλλων, τους ενώνει και ο Όρκος του Ιπποκράτη, οπότε είναι αυτονόητο να συμπράττουν σε αυτές τις προσπάθειες.

Επιπλέον, ο Δ. Γκολιδάκης αναφερόμενος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, είπε πως πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία με μεγάλο νεανικό πληθυσμό, που έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Ο κ. Γκολιδάκης μιλώντας με το δήμαρχο, αλλά και με πολίτες στην πλατεία Ευόσμου, δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ