Γλυκά Νερά: Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη ο 32χρονος πιλότος για την απώλεια της συζύγου του - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Τι έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη ο 32χρονος πιλότος για την απώλεια της συζύγου του

Ομολόγησε χθες ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν ότι την σκότωσε.

 

Ωστόσο επί 38 μέρες έπαιζε ένα καλοστημένο θέατρο, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα του δολοφονήθηκε από ληστές που είχαν μπει στο σπίτι τους για τους ληστέψουν.

 

Τι έλεγε όμως, ο Μπάμπης στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” λίγο καιρό πριν;

Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου. Μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έλεγε:

“Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη. Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη στοιχείων μικρά μέσα αναπαράγουν ό,τι άσχετο ακούσουν αλλά εσείς που κάνετε τη δική σας έρευνα δεν είστε σε αυτήν την κατηγορία.

Κυρία Νικολούλη, σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει την έρευνα, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Ακόμα και σε αξιόπιστη εκπομπή όπως η δική σας. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα. Σας ευχαριστώ».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ