Γλυκό ή αλμυρό; Αυτό που προτιμάς περισσότερο λέει πολλά για την προσωπικότητά σου! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γλυκό ή αλμυρό; Αυτό που προτιμάς περισσότερο λέει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Yπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι...

c7db1cea393986c73360fb26ab7a6d20_XLYπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που αγαπούν τα αλμυρά και εκείνοι που προτιμούν τα γλυκά. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; 

Αν προτιμάς το γλυκό..

Είσαι προσεγγίσιμη. Αν εύχεσαι να μπορούσες να τρως γλυκά όλη μέρα, κάθε μέρα τότε είσαι ένας πολύ φιλικός άνθρωπος. Κερδίζεις αμέσως τους ανθρώπους γύρω σου γιατί είσαι γεμάτη θετική ενέργεια. Από την άλλη μεριά είσαι ένα πολύ συγκεντρωμένο άτομο που ξέρει να επικεντρώνεται στους στόχους του. Ό,τι θέλεις προσπαθείς να το αποκτήσεις αρκεί να έχεις ένα γλυκάκι πάντα δίπλα σου. 

Αν προτιμάς το αλμυρό..

Είσαι καλόκαρδη και χαλαρή. Αν ένα κομμάτι πίτσα είναι αυτό που λαχταράς κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, τότε είσαι ένα πολύ χαλαρό άτομο. Οι άνθρωποι χαίρονται να βρίσκονται δίπλα σου και να περνάνε χρόνο μαζί σου ενώ εσύ τα πηγαίνεις καλά με όλους. Παρόλο που είσαι ένα πολύ χαλαρό άτομο, κάποιες φορές συμβαίνουν πράγματα που σε ενοχλούν. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κεράσεις τον εαυτό σου ένα σουβλάκι και αμέσως θα δεις τα νεύρα σου και όσα σε ενοχλούν να εξαφανίζονται. 

faysbook.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ