Γνωστή Τραγουδίστρια:"Tο τραπέζι του γάμου μου θα έχει τζατζίκι, τυροκαυτερή και αρνιά" - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Γνωστή Τραγουδίστρια:»Tο τραπέζι του γάμου μου θα έχει τζατζίκι, τυροκαυτερή και αρνιά»

«Θα φωνάξω τη Γωγώ Τσαμπά να τραγουδήσει»

Resizer

«Ναι θέλω γάμο αλά Πέγκυ Ζήνα. Δε μ’ αρέσει το γκουρμέ, θα είναι παραδοσιακό το τραπέζι στο γάμο μου, θα έχει τζατζίκι, τυροκαυτερή, αυτά τα γνωστά. Το μενού θα έχει αυτά τα κλασικά» είπε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα αποκάλυψε και την ταυτότητα του μέλλοντα συζύγου της, ο οποίος είναι και ηχολήπτης του συγκροτήματός της!

«Είναι φίλος με τα παιδιά(εννοεί με τους άλλους δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος, Zeraw, και ο DJ Airth), είναι ο ηχολήπτης μας και χαίρομαι γιατί είμαστε ζευγάρι πριν δημιουργηθούν οι  «Vegas». Χαίρομαι πολύ που δουλεύουμε μαζί και έχουμε χρόνο μαζί. Τα πάει και καλά με τα παιδιά του συγκροτήματος. Είναι πολύ καλοί φίλοι» είπε στην εκπομπή «Μία» η  τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Vegas» Μελίνα Μακρή!

Η Μελίνα  ξεκαθάρισε πως, αν και είναι έξι χρόνια μαζί με τον αγαπημένο της δεν έχουν σκεφτεί ακόμα πότε ακριβώς θα παντρευτούν. Αυτό όμως που έχει σκεφτεί η τραγουδίστρια είναι ποιος θέλει να τραγουδίσει στο γάμο της.

«θα ήθελα να μην τραγουδήσω στο γάμο μου, γιατί κάτι τέτοιο θα με άγχωνε και θέλω να είμαι χαλαρή εκείνη την ημέρα για να το ευχαριστηθώ. Θα ήθελα να τραγουδήσει πολύς κόσμος στο γάμο μου, γιατί όχι και η Γωγώ Τσαμπά» δήλωσε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «θα πω σίγουρα ένα παραδοσιακό, ένα των Vegas και σίγουρα το “Χέρια Ψηλά”».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ