Γυναίκα έβγαλε μόνη της τα παιδιά της από την κοιλιά της μετά από καισαρική τομή(ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Υγεία

Γυναίκα έβγαλε μόνη της τα παιδιά της από την κοιλιά της μετά από καισαρική τομή(ΦΩΤΟ)

Κυοφορούσε δίδυμα

καισαρική

Οταν πλησίαζε η ώρα για να γεννήσει, η Τζέρι Γουλφ δεν είχε άγχος. Αλλωστε, είχε περάσει την ίδια διαδικασία άλλες εννιά φορές. Μόνο που τώρα ήθελε όλα να είναι διαφορετικά.

Περιμένοντας δίδυμα, ο γιατρός την ενημέρωσε ότι θα γεννήσει με καισαρική τομή. Αυτός θα ήταν ο πέμπτος ανάλογος τοκετός της. Ισως για αυτό αποφάσισε να τον κάνει πιο «προσωπικό». Είχε διαβάσει στο ίντερνετ για τη βοηθούμενη από τη μητέρα καισαρική και ζήτησε από το γιατρό της να γεννήσει έτσι. Εκείνος είχε τους ενδοιασμούς της, αλλά όταν η 41χρονη επέμεινε, έκανε την έρευνά του και συμφώνησε.

caesarean2

Ετσι, τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η Γουλφ έφερε στον κόσμο την Ματίλντα και την Βάιολετ, το 10ο και 11ο παιδί της, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, βγάζοντας τα μωρά η ίδια από την κοιλιά της.

caesarean3

Οταν μπήκε στο χειρουργείο, της φόρεσαν γάντια στα χέρια και της είπαν να μην τα κουνήσει καθόλου, μέχρι να της πει ο γιατρός. Δεν έπρεπε να αγγίξει τίποτα, προκειμένου να είναι απόλυτα αποστειρωμένα τα χέρια της.

caesarean4

Αφού έκανε ο ίδιος την τομή, ο γιατρός της είπε «Και τώρα, μπορείς να πιάσεις τα μωρά σου». Ετσι, εκείνη έβαλε τα χέρια της μέσα στην κοιλιά της και έβγαλε τα δύο μωρά, ακουμπώντας τα στο στήθος της, σύμφωνα με την Daily Mail.

caesarean5

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ