, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Για ποιο λόγο να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο αν είσαι single

Αν ανήκεις στο γκρουπ των πολύ πρόσφατα χωρισμένων, παρακάτω έχουμε τους τέσσερις πιο σημαντικούς λόγους γιατί πρέπει να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Ναι, ακόμη και φρεσκοχωρισμένη, οφείλεις φέτος να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο, όπως σου αξίζει!

Γιατί είναι μία καλή αφορμή

Βασικά είναι η τέλεια αφορμή για να βάλεις ό,τι πιο λαμπερό έχεις στην ντουλάπα σου, να πάρεις αλά μπρατσέτα τις φίλες σου και να το «κάψετε» παρέα! Μεταξύ μας, ο πρόσφατος χωρισμός σου είναι και ο λόγος που μπορείς να απαιτήσεις  να περάσετε την ημέρα όπως ονειρεύεσαι.

Γιατί είσαι όντως ερωτευμένη

Γιατί είσαι ερωτευμένη με τη ζωή, τον εαυτό σου, την καριέρα σου, τη μόδα, τη μουσική, τις ταινίες, με ό,τι μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και τρελά. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα τριγύρω που μπορούν να σε συνεπάρουν και αξίζει να τα ερωτευτείς τρελά.

Γιατί η κάθε μέρα είναι γιορτή

Κάθε μέρα που ξυπνάς υγιής με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους στο πλάι σου, που μπορείς και απολαμβάνεις μικρές χαρές και λύπες της ζωής, που κυνηγάς τα όνειρά σου, συλλέγεις μοναδικές εμπειρίες, δίνεις και παίρνεις αγάπη από τους γύρω σου, είναι μία μέρα που αξίζει να τη γιορτάζεις.

Γιατί πιστεύεις ακόμη στον έρωτα

Όσο «υλιστική» ή εμπορική και αν είναι η συγκεκριμένη γιορτή, ο έρωτας είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάζουμε και εσύ το γνωρίζεις καλά. Είσαι ένας υπέροχος, υγιής συναισθηματικά άνθρωπος που μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί ανεξάντλητα. Μην χάνεις καιρό, ό,τι πέρασε ανήκει στο παρελθόν! Θα ερωτεύεσαι και αυτό είναι αναπόφευκτο και υπέροχο.