Μικρό ηλεκτρικό από τη Honda

Ένα νέο πρωτότυπο περιμένουμε να δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης από τη Honda. Θα είναι ένα concept μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, που θα βασίζεται στο πρωτότυπο που έχει παρουσιάσει από το 2017 η ιαπωνική εταιρεία με την ονομασία Urban EV.

Η πρώτη εικόνα πριν τα αποκαλυπτήρια, δείχνει το ταμπλό του πρωτοτύπου, με τον πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό παραδοσιακών υλικών όπως είναι το ξύλο στην επένδυση, με την προηγμένη τεχνολογία έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσα στις μεγάλες οθόνες- και ιδιαίτερα σε αυτή που δεσπόζει στο μέσο.

Σε αυτή συγκεντρώνονται τα χειριστήρια για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του αυτοκινήτου, μια και όπως φαίνεται και στις εικόνες, κάτω από την οθόνη υπάρχει και μια σειρά από πραγματικούς διακόπτες για κάποιες από τις λειτουργίες. Σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση, σε αντίθεση με αυτό που είχαμε δει το 2017, η νέα εκδοχή έχει πέντε πόρτες (και όχι τρεις) με αυτές για τους πίσω επιβάτες να έχουν τους μεντεσέδες εμπρός. Αυτό σημαίνει πως δεν διατηρήθηκε η σχεδιαστική ιδιαιτερότητα του πρωτοτύπου που ήθελε τις πίσω πόρτες να ανοίγουν «ανάποδα». Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο περιμένουμε στις 5 Μαρτίου, όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, θέλουν την παραγωγή του μικρού ηλεκτρικού να αρχίζει αμέσως μετά την παρουσίαση και να υπάρχει πρόβλεψη για διάθεσή του στις Ευρωπαϊκές αγορές έως το τέλος του 2019.

Πηγή: newsauto.gr

#Tags: Honda