21:52, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Πως θα καταλάβεις ότι εκείνος σε θέλει

Oι ερωτικές σχέσεις είναι σίγουρα πολύπλοκες. Το πιο δυσνόητο και συνάμα ωραίο ερωτικό παιχνίδι είναι αυτό των πρώτων ημερών. Με άλλα λόγια, η περίοδος που δεν ξέρεις αν σε θέλει ή όχι. Ευτυχώς, υπάρχει η γλώσσα του σώματος που ξεκαθαρίζει τα πράγματα για όσους ντρέπονται να μιλήσουν. Αυτά είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι σε θέλει.

Το βλέμμα

Αν σε θέλει, θα σε κοιτάζει έντονα και συνέχεια. Ξέρεις, είναι το κλασικό που όταν στρέφεις το βλέμμα σου προς την πλευρά του εκείνος ή θα κοκκινίσει ή θα το χαμηλώσει.

Δείχνει όσο πιο αρρενωπός γίνεται

Μπορεί να προβάλλει συνέχεια το σώμα του ή κάποια πολύ «αντρική» συμπεριφορά του, τότε προσπαθεί να σου δείξει ότι μπορείς να αφεθείς πάνω του και να τον εμπιστευτείς.

Έρχεται πιο κοντά

Όταν κάποιος σε θέλει, κάνει τα πάντα για να είναι κοντά σου. Ακόμα κι αν κάθεται στην άλλη άκρη του τραπεζιού ή του δωματίου, θα βρει οπωσδήποτε μια αφορμή προκειμένου να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.

Νευρικότητα

Αν κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, και συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τι του γίνεται, είναι σε σύγχυση επειδή είσαι εσύ κοντά του.