21:03, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Πως να του δώσεις τα σωστά ερωτικά σήματα

Ας το παραδεχτούμε ότι η γυναίκα σχεδόν ποτέ δεν κάνει το πρώτο βήμα στο φλερτ. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε οπισθοδρομικές, πολλές μπορεί να ντρέπονται, ενώ άλλες αρέσκονται στην εικόνα του άντρα-κυνηγού. Ωστόσο, πολλές φορές οι άντρες αργούν να «πάρουν μπροστά» σε τέτοια θέματα.

Εμείς, λοιπόν, θα μιλήσουμε για κάποια καμουφλαρισμένα ερωτικά σινιάλα, τα οποία θα τον διεγείρουν, ώστε να καταλάβει την σεξουαλική έλξη.

Παίξε με τα μαλλιά σου:

Μπορεί να φαίνεται κλισέ τακτική, αλλά πιάνει. Το παιχνίδι με τα μαλλιά σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχεδόν αρχαίο, μιας και πάντα ήταν η πηγή της γοητείας μιας γυναίκας. Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα δείχνει πιο παιχνιδιάρα και πιο χαδιάρα από ποτέ. Ένα από τα πιο δοκιμασμένα κόλπα για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Τεντώσου:

Όταν τεντώνεις το σώμα σου φαίνεσαι ψηλότερη, πιο αδύνατη και πιο σέξι. Με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις να σε κοιτάξει. Είναι ένας στάνταρ τρόπος να τραβήξεις την προσοχή του. Βέβαια, εντάξει μην το παρακάνουμε. Προσπάθησε όσο πιο φυσικά και με τίποτα προσποιητά, γιατί θα φανεί υπερβολικά «hot».

Δώσε του προσοχή:

Συχνό λάθος των γυναικών είναι ότι αφήνουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του φλερτ πάνω στον άντρα. Αν θέλεις να του δώσεις την αφορμή να σου μιλήσει, κάντο σωστά. Κοίταξε τον για μεγάλη διάρκεια και χαμογέλα. Ένα ζεστό χαμόγελο ενθαρρύνει τους άντρες να πλησιάσουν. Μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού, πολλές φορές διστάζει να πλησιάσει, καθώς φοβάται τον κίνδυνο της απόρριψης. Για αυτό, λοιπόν, προσπάθησε να τον κάνεις να μην αμφιβάλλει για το αν πρέπει ή όχι να έρθει να σου μιλήσει.

Άγγιξε τον:

Δεν χρειάζεται να πας να τον πιάσεις στην κυριολεξία. Μπορεί να γίνει και με πιο αυθόρμητο τρόπο. Ένα άγγιγμα στο χέρι, το μπράτσο ή την μέση, θα δώσει το μήνυμα ότι δεν σου περνά αδιάφορος. Είτε κατά την διάρκεια της γνωριμίας είτε καθώς περνάς για να πάρεις το ποτό σου από το μπαρ. Έτσι, μπορείς απλά με το να τον αγγίξει απαλά στο χέρι να του δώσεις να «καταλάβει».