12:44, Τρίτη
28 Ιουνίου 2022

Πώς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου για περισσότερα likes

Οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε πλέον στα social media έχουν επαγγελματική ανάλυση με προσοχή στην λεπτομέρεια. Τα applications με τα φίλτρα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και φυσικά εμείς έχουμε γίνει πια ειδικοί. Αν δεν θέλεις και εσύ να μείνεις πίσω από την εποχή σου, τότε σου έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για να ποστάρεις τις πιο «δημοφιλείς» φωτογραφίες.

Για να διορθώσεις το χρώμα των μαλλιών σου ή της επιδερμίδας σου προτείνουμε το airbrush ή ακόμα και το application Facetune. Η πιο ευκολόχρηστη εφαρμογή για κινητά με πάρα πολλά φίλτρα για τις φωτογραφίες σου είναι το Sweet Selfie. Πολύ καλή εφαρμογή είναι επίσης η VSCO με αγαπημένα tools το fade και το grain.

Το σημαντικότερο είναι να δημιουργήσεις το δικό σου χαρακτήρα στις φωτογραφίες. Κάνε τα δικά σου φίλτρα. Βρες το φως που σου ταιριάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίλεξε να φωτογραφίζεις εκείνες τις ώρες.

Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό στις φωτογραφίες. Αυτά θα τα αγαπήσουν οι followers σας. Οι «μοντελίστικες» πόζες είναι για τα μοντέλα και φαίνεται πως δεν πάνε και τόσο καλά συλλέγοντας likes.