, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Πώς να κόψεις τα μαλλιά σου το 2019

Σε λίγες ημέρες το 2018 θα μας αποχαιρετήσει μια και καλή. Πολλές αναρωτιόμαστε ποιο κούρεμα να επιλέξουμε για το 2019 για να ανανεωθούμε. Εμείς σας ετοιμάσαμε, τα 3 πιο «στιλάτα» κουρέματα, που θα κυριαρχήσουν από τις πασαρέλες έως τις πιο hot celebrities το 2019!
1.Ολόισιο κοντό καρέ

Η φετινή εκδοχή του καρέ σταματάει στο πιγούνι και δεν έχει καθόλου μύτες. Αν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, σας το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα. Είναι ιδιαίτερα εύκολο για να το χειριστείτε καθημερινά από το γραφείο ως το μπαράκι.
2.Μεσαίο μήκος με ατημέλητο styling

Αν το φυσικό σας μαλλί είναι σπαστό, τότε είναι το κατάλληλο κούρεμα για εσάς. Αν όχι και θέλετε να το δοκιμάσετε, τότε θα χρειαστείτε μερικά «εργαλεία». Για να πετύχετε αυτό το ατημέλητο look, που θα γίνει μεγάλη τάση το 2019, θα χρειαστείτε σίγουρα αφρό, λακ και καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε συχνά την χτένα σας. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όγκο και ένα ελαφρύ σπάσιμο.
3.Κοντό καρέ με αφέλειες

Οι αφέλειες κάνουν δυναμικό comeback και συνδυάζονται τέλεια με ένα κοντό καρέ. Προτιμήστε το αν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή ελαφρώς σπαστά, γιατί αλλιώς μπορεί να σας παιδέψει.