19:08, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Πώς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί σε τρία απλά βήματα

Τα πράγματα στον έρωτα είναι πάντα περίπλοκα. Από τους πρώτους μήνες έως τα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, πάντα θέλουμε να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον του άλλου. Ας πάμε όμως στο πρώτο στάδιο, αυτό του φλερτ και της γνωριμίας. Έχεις «λοκάρει» αυτόν που θες, αλλά δεν τον βλέπεις να ψήνεται ιδιαίτερα; Για αυτόν τον λόγο ακολουθείς τα τρία παρακάτω βήματα, τα οποία έχουν επισημανθεί από ειδικούς ψυχολόγους.

Κάνε τον να σε δει

Φρόντισε να μη χάνεσαι και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, για να του γίνεις κατά κάποιο τρόπο απαραίτητη. Όχι όμως ενοχλητική. Πρέπει να το προσέξεις πολύ αυτό, γιατί αλλιώς το «έχασες το κορμί πατριώτη».

Δείξε του πόσο ταιριάζετε

Λοιπόν, σίγουρα ξέρεις ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζουμε τείνουμε να ερχόμαστε πιο κοντά και να μοιραζόμαστε περισσότερα πράγματα. Γίνε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος για εκείνον.

Φόρα κόκκινο

Η επίδραση του χρώματος αυτού στην αντρική επιθυμία δεν είναι απλά μία πεποίθηση για να χαίρεται η μόδα και οι εταιρείες καλλυντικών. Οι ειδικοί ανακάλυψαν, ότι οι άντρες τείνουν να γοητεύονται περισσότερο από γυναίκες που φορούν κόκκινο, με αποτέλεσμα να κάνουν πιο προσωπικές ερωτήσεις και φυσικά να φλερτάρουν.