00:10, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Τα μυστικά για ένα υγιές σώμα

Αν έχεις βαρεθεί τις δίαιτες όμως θέλεις να προσπαθήσεις να έχεις ένα υγιές και όμορφο σώμα, εμείς θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να φτιάξεις το κατάλληλο beach body. Αν ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές η διατροφή σου θα μπει σε ένα αρμονικό «μονοπάτι».

Όχι υπερβολές

Δεν τρώμε και δεν καταναλώνουμε αλκοόλ ανεξέλεγκτα. Κάνουν το πρόγραμμα τους από το πρωί και ξέρουν καλά που και σε τι θα ενδώσουν. Για παράδειγμα, αν το βράδυ γνωρίζουμε ότι θα καταναλώσουμε αλκοόλ, πρέπει να αποφύγουμε τα συνοδευτικά φρούτα και τους ξηρούς καρπούς.

Καλές συνήθειες

Πρέπει να μας γίνει συνήθεια η κατανάλωση φρέσκων, εποχιακών τροφίμων σε μικρές μερίδες και να πίνουμε πολύ νερό. Μετά από λίγο καιρό αυτή η πράξη να γίνει συνειδητή συνήθεια.

Νιώσε καλά με τον εαυτό σου

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αναφέρουν πώς πολλοί διάσημοι άφησαν πολλές κούρες ομορφιάς ή δίαιτες πίσω τους γιατί τις έκαναν να υποφέρουν. Όλα αυτά τα τελετουργικά ευεξίας δεν έχουν νόημα αν δεν μας κάνουν να νιώθουμε ωραία. Όταν νιώθεις ωραία, δείχνεις και ωραία. Και αυτό ισχύει και για τις δίαιτες και για τις «με το ζόρι» προπονήσεις στο γυμναστήριο.