01:51, Κυριακή
26 Ιουνίου 2022

Τα πιο μοδάτα sneakers για το 2019

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο trend τα τελευταία χρόνια από τα sneakers. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ένα αθλητικό look για να τα φορέσεις, καθώς τα τελευταία χρόνια συνδυάζονται τέλεια με girly φορέματα και professional μίντι φούστες.

Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και βράδυ. Γεγονός που σου διευκολύνει πολύ την ζωή αν μετά από μια κουραστική μέρα θες να βγεις βόλτα.  Εμείς θα σας προτείνουμε τα πιο hot σχέδια σε sneakers που θα κυριαρχήσουν το 2019.

Κλασσικό λευκό sneaker

Τα κλασσικά αθλητικά τύπου adidas, εντελώς flat και πολύ διακριτικά μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τζίν, αλλά και με φορέματα. Αποτελεί την πιο safe επιλογή για το νέο έτος.

Αθλητικά με χοντρές σόλες

Δεν έχουν καμμία σχέση με τα αθλητικά της προηγούμενης σεζόν (δίπατα, τρίπατα), αλλά γυρνάμε πάλι στο πιο αθλητικό στυλ. Μιλάμε για τα αθλητικά με χοντρή αερόσολα, που συνήθως τα προτιμάμε σε συνδυασμό με παντελόνια και τζιν. Μπορείτε να παίξετε με το χρώμα, πέρα από το κλασσικό άσπρο και μαύρο, σε αποχρώσεις του μπλε, ροζ ακόμη και κόκκινου.

Διαφορετικά print

Όπως είδαμε το 2018 το animal print ήταν παντού. Πρόκειται λοιπόν για μία τάση, που θα κυριαρχήσει και το 2019. Για τις πιο τολμηρές, προτείνουμε αθλητικά με το animal print στοιχείο, όπως το τιγρέ και το λεοπάρ.