, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς θα αποκτήσεις καλύτερη στύση… τρώγοντας και πίνοντας

Πολλές είναι οι αιτίες που ένας άνδρας μπορεί να έχει προβλήματα στη στύση του. Πέρα από τις αιτίες αυτές που πρέπει να αναζητήσει για να βρει την πηγή του προβλήματος, υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για καλύτερη στυτική λειτουργία.
Πόνταρε όλη την τύχη σου στη L- Αργινίνη (ένα αμινοξύ που περιέχεται στο κοτόπουλο, το μοσχάρι και τη γαλοπούλα) και στον ψευδάργυρο (ψάξε για πλούσιες δόσεις στα στρείδια και στη ρίζα του τζίντζερ).
> Τι κερδίζεις: Σε μεγάλες ποσότητες, η L – Αργινίνη ρυθμίζει την έκκριση της αυξητικής ορμόνης και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος να την χρησιμοποιούν κατά κόρον οι bodybuilders. Σε ελεγχόμενες δόσεις ενισχύει τη δράση του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο προκαλεί τη χαλάρωση των μυϊκών ινών που περιβάλλουν τα αγγεία του πέους. Σαν αποτέλεσμα, η αιματική ροή στο πέος αυξάνεται και βελτιώνεται η ανταπόκριση στα σεξουαλικά ερεθίσματα. Απ’ την άλλη ο ψευδάργυρος ενισχύει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, κάτι που θα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα τα «αρωματικά» ερεθίσματα των γυναικείων ορμονών, ενώ κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτό το μέταλλο αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης.
> Πρόσθετο όφελος: Κυκλοφορούν και σε χαπάκια, σαν συμπληρώματα διατροφής.
Πώς θα είσαι άμεσος δέκτης ερωτικών ερεθισμάτων
Γενικώς το αλκοόλ σε μικρή ποσότητα μειώνει τις αναστολές και μπορεί να σε κάνει πιο διαχυτικό στις επαφές σου, αφού, όπως λένε και οι νευρολόγοι, αναστέλλεται η κυριαρχία του γνωστικού πεδίου του εγκεφάλου και απελευθερώνεται το συναισθηματικό.
> Τι πίνεις: Επιλέγοντας να πιεις δυο-τρία ποτήρια κόκκινο κρασί βελτιώνεις σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, ενώ σαν καλή πηγή φλαβονοειδών, δρα αντιοξειδωτικά. Δείξε προτίμηση πάντως σε ένα bloody mary (βότκα+ τοματοχυμός+χυμός λεμονιού+ταμπάσκο+πιπέρι) και σου εξηγούμε γιατί: η βότκα, συγκριτικά με άλλα ποτά είναι το λιγότερο θερμιδογόνο, ο χυμός λεμονιού είναι πλήρης βιταμίνης C, όπως και ο τοματοχυμός ο οποίος επιπλέον περιέχει λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θωρακίζει από καρκίνο του προστάτη. Τέλος, το ταμπάσκο και το πιπέρι, σαν καυτερά μπαχαρικά, είναι αφροδισιακές τροφές. Προσθέτοντας στο bloody mary σου κι ένα φυλλαράκι σέλινο έχεις σώσει όλη την παρτίδα: όντας πλήρες σε σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες A, B1, B2, C και Κ, παρουσιάζει άμεσες τονωτικές ιδιότητες.
> Πρόσθετο όφελος: Με το σέλινο αντιμετωπίζεις τα συμπτώματα της μέθης, ενώ με τον ίδιο τρόπο μειώνεις την κακοσμία του στόματος.
gr.askmen.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.