, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ιδέες για κομψό μακιγιάζ στο γραφείο

Τα χειμωνιάτικα πρωινά είναι τα χειρότερα. Ο ύπνος είναι πιο βαθύς από ποτέ, το πάπλωμα πολύ ζεστό για να το αφήσεις και καταλήγεις να πατήσεις τουλάχιστον πέντε φορές το snooze στο ξυπνητήρι σου.

Για αυτό τον λόγο, συνήθως τον χειμώνα αργούμε να ετοιμαστούμε και φεύγουμε μόνο με λίγη μάσκαρα για το γραφείο. Για να κάνει κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ μας το πρωί δεν χρειάζεται απαραίτητα να σηκωνόμαστε αχάραγα.  Μόνο λίγη σκιά και φαντασία αρκεί για να κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ μας και αυτό ακριβώς προτείνουμε σήμερα.

Λάμψη

Δοκίμασε τις metallic σκιές, το ξέρουμε ότι είναι πρωί και δεν έχεις συνηθίσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν αναφερόμαστε στην σκιά που θα φορέσεις στα μπουζούκια. Προτίμησε την καφέ ή γκρι σκιά με λίγο γκλίτερ. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις, με ελάχιστο προϊόν θα έχεις την λάμψη που χρειάζεσαι το πρωί.

Φαντασία

Αν δεν είσαι λάτρης της σκιάς μπορεί να σου αρέσει περισσότερο αυτό το tip. Εμείς προτείνουμε να πειραματιστείς με το eyeliner σου χωρίς να φαίνεσαι σαν την Κλεοπάτρα. Προτίμησε το λεπτό πινελάκι, όπου μπορείς να δοκιμάσεις διπλή «ουρά» στο τέλος του βλεφάρου. Αν σου αρέσει το πιο φυσικό make up δοκίμασε καφέ μολύβι, ενώ αν είσαι από τις τολμηρές δοκίμασε το χρωματιστό eyeliner σε μπλε και πράσινο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.