, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις αν η σχέση σου είναι καλή

Μια τελευταία έρευνα όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις έρχεται να ταράξει τα νερά την κοινωνίας. Αυτή τη φορά οι επιστήμονες κατάφεραν να συσχετίσουν τα κιλά των ζευγαριών με την ευτυχία τους.

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, εξέτασε 8.000 ανθρώπους, με σκοπό να δείξει κατά πόσο η σχέση παχαίνει τα ζευγάρια. Τα πορίσματα της έρευνας έδειξαν ότι η μέση γυναίκα βάζει περίπου 12 κιλά κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου της, ενώ αυτές που απλά έχουν σχέση 7 κιλά.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, γεγονός που αποδεικνύει ότι άπαξ και σιγουρευτείς με το ταίρι σου, το ρίχνεις στο φαγητό. Υπάρχει όμως ακόμη ένα εύρημα εξίσου ενδιαφέρον, μιας και οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κιλά σε μία σχέση συσχετίζονται και με το κατά πόσο είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, τα ζευγάρια που είχαν χαμηλότερα επίπεδα στρες και άγχους, και δήλωναν ερωτευμένα και ευτυχισμένα, έπαιρναν τα διπλάσια κιλά από τα υπόλοιπα, που είχαν τα θέματα στην σχέση τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.