, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οργάνωσε την τέλεια Valentines… night με τις φίλες σου

Οι φίλες μας είναι στην πραγματικότητα οι αδελφές ψυχές μας, οι άνθρωποι που μας ολοκληρώνουν -σε ελεύθερη μετάφραση. Οι άντρες είναι απλά, υπέροχοι, ευγενικοί τύποι με τους οποίους περνάμε όμορφα.

Οπότε, αντί να σας βρει η μέρα των ερωτευμένων να ανταλλάσσετε θλιβερά μηνύματα μέσω social, βγείτε να γιορτάσετε όχι τη single ζωή σας, αλλά το γεγονός πως είστε πολύ πολύ τυχερές που έχετε στο πλάι σας η μία την άλλη! Πώς θα το κάνετε αυτό; Θα φορέσετε το πιο λαμπερό χαμόγελο, την πιο glam διάθεση και θα γίνετε εσείς οι πρωταγωνίστριες της συγκεκριμένης ημέρας

    Απολαύστε ένα valendine παρέα

Mπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με μία πιο εξωτική και μακρινή κουζίνα πηγαίνοντας σε ένα ταϊλανδέζικο ή κινέζικο. Αν αυτό πάρα είναι τολμηρό για εσάς, υπάρχουν αρκετά gourmet και οικονομικά εστιατόρια που με τα περίεργα πιάτα τους, παρέχουν μία εκρηκτική εμπειρία για κάθε ουρανίσκο.

    Πάρτι με πιτζάμες

Ίσως η επόμενη μέρα από τη 14η Φλεβάρη να μην σας επιτρέπει να κάνετε και το καθιερωμένο sleep over, αφού είναι εργάσιμη, αλλά κανείς δεν σας απαγορεύει να «τρυπώσετε» στις ζεστές σας πιτζάμες, να απολαύσετε σπιτικά κοκτέιλ με το ανάλογο finger food και να «λιώσετε» στο κλάμα χωρίς καμία ντροπή, παρακολουθώντας ένα κλασικό κινηματογραφικό ρομάντζο.

    Secret Valentine

Η διαδικασία λίγο πολύ είναι γνωστή. Αγοράζετε όλες από ένα δώρο που να κυμαίνεται σε μία συγκεκριμένη τιμή. Δίνετε στο κάθε δώρο από έναν αριθμό και έπειτα κληρώνετε μεταξύ σας τους συγκεκριμένους αριθμούς για να δείτε ποιο δώρο θα πάει στην κάθε μία.

Work out

Τι καλύτερο από το να «ξορκίσετε» παρέα τις περιττές θερμίδες για τις οποίες γκρινιάζετε η μία στην άλλη; Δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε κάποια «παραδοσιακή» προπόνηση. Αποφασίστε από κοινού κάποια δραστηριότητα που θα σας «έψηνε» όλες. Yoga, pilates, spinning, η απόφαση είναι δική σας!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.