Πέντε σημάδια που μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά στην καινούργια σου σχέση

Έπειτα από πολύ καιρό επιτέλους είσαι σχέση και από τον ενθουσιασμό σου πετάς στον έβδομο ουρανό. Μερικές φορές, όμως, κάτι δεν πάει καλά μαζί του και μέσα σου το νιώθεις. Έχεις την αίσθηση ότι το φάντασμα της πρώην του πλανάται ακόμη από πάνω σας. Και αναρωτιέσαι αν βλέπει εσένα ως δεκανίκι για να νιώσει καλύτερα; Παρακάτω σου έχω τα σημάδια για να σιγουρευτείς. Και από εκεί και πέρα, εσύ αποφασίζεις αν θα κάτσεις ή θα φύγεις.

Είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Σου φέρεται σαν να είστε χρόνια μαζί, και κάνει αψυχολόγητες και άβολες κινήσεις για να σου αποδεικνύει τον έρωτά του, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!!!

Πιέζει καταστάσεις…

Έχετε ήδη πάει ταξιδάκι-βγαίνετε έναν μήνα-έχεις γνωρίσει την οικογένεια του και όλους τους φίλους του. Το σοκαριστικό είναι ότι δεν τον ξέρεις ακόμη καθόλου.

Υπάρχει μία πικρία

Προς την πρώην του. Δεν την αναφέρει και πολύ, και όποτε το κάνει αλλάζει έκφραση, ή πετάει ένα «Τελοσπάντων δεν έχει σημασία τώρα».

«Διαφημίζει» τη σχέση σας

Η οποία δεν έχει καν γίνει σχέση εδώ που τα λέμε. Και φωτογραφίες στα social media, και αφιερώσεις και… μήπως προσπαθεί να κάνει κάποια να ζηλέψει;

Σου κάνει σκωτσέζικο ντους

Φυσικά και σου κάνει γιατί δεν ξέρει τι θέλει. Όσο η πρώην του είναι εξαφανισμένη, ασχολείται μαζί σου. Όταν όμως κάνει εμφάνιση, τα ξεχνάει όλα κι εσύ μπαίνεις στον πάγο.