, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς να μη μυρίζουν τα μαλλιά σας μετά τη βραδινή έξοδο

Τα γιορτινά ξενύχτια είναι τα καλύτερα! Το βράδυ της παραμονής μάλιστα, το ξημέρωμα της νέας χρονιάς σε βρίσκει να τρως πρωινό μετά από wild βραδιές  με μαλλιά που μυρίζουν όχι και τόσο ωραία!

Αυτό ισχύει για κάθε βραδινή έξοδο και συμβαίνει γιατί η τρίχα είναι πορώδης και μπορεί να απορροφά τις μυρωδιές είτε του φαγητού, είτε του καπνού! Η απόλυτη λύση φυσικά είναι το λούσιμο, αλλά καταλαβαίνουμε πως πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος για να λουστείς. Εμείς σας έχουμε μερικά tips, που μπορούν να μειώσουν την μυρωδιά του καπνού από τα μαλλιά σας.

Πρόληψη

Μην ξεχνάτε πριν βγείτε να έχετε ενυδατώσει τα μαλλιά σας. Το καλύτερο tip είναι να έχετε απλώσει λίγο λάδι για μαλλιά πριν κάνετε το βραδινό σας χτένισμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα απορροφήσουν τόσο μεγάλη ποσότητα καπνού.

Ταλκ

Και όμως η πούδρα για μωρά μπορεί να σας σώσει το επόμενο πρωί μετά από ξενύχτι. Η πούδρα απορροφά την λιπαρότητα, αλλά και τις μυρωδιές των μαλλιών. Πολύ συχνά χρησιμοποιείται και ως ξερό σαμπουάν. Εφαρμόστε λίγη πούδρα στη βάση της κεφαλής και κάντε ελαφρύ μασάζ. Μετά την εφαρμογή θα δείτε διαφορά όχι μόνο στη μυρωδιά, αλλά και στην υφή των μαλλιών σας.

Hair mist

Το κανονικό σου άρωμα περιέχει αλκοόλ και ξηραίνει απίστευτα την τρίχα οπότε πρέπει να το αποφύγεις. Τα αρώματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα μαλλιά κάνουν απίθανη δουλειά για τις μυρωδιές και γενικά, αρωματίζουν τέλεια τα μαλλιά ακόμα και όταν είναι φρεσκολουσμένα. Μπορείς να το προμηθευτείς είτε από το φαρμακείο είτε από καταστήματα καλλυντικών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.