, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πώς να πετύχεις το #Flawless skin

Το ζητούμενο κάθε γυναίκας πια, όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι ένα αποτέλεσμα που να μοιάζει απόλυτα φυσικό. Το foundation πρέπει να γίνεται ένα με την επιδερμίδα του προσώπου κι απλά να δημιουργεί την κατάλληλη βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αυτή είναι εν ολίγοις η περιγραφή του flawless skin, της τάσης που επιλέγουν ξανά και ξανά διάσημοι makeup artists παγκοσμίως.

Το δύσκολο της υπόθεσης, είναι να το πετύχεις. Εμείς θα σου δώσουμε μερικά tips.

Η σωστή απόχρωση

Πόσες φορές έχεις δει γύρω σου γυναίκες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η χρωματική διαφορά του προσώπου τους με τον λαιμό; Αυτό είναι το πρώτο και πιο συχνό λάθος που συμβαίνει όσον αφορά στην απόχρωση του foundation. Καλό είναι να δοκιμάσετε ένα λεπτόρευστο προϊόν στη γραμμή του σαγονιού με τον λαιμό και φυσικά με το φως της ημέρας.

Η σωστή υφή

Η κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου πρέπει να διαλέξεις και τη μορφή του foundation.

Κατάλληλα εργαλεία

Μπορείς να έχεις μάθει να βάζεις το foundation με τα χέρια σου, αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το ειδικό πινέλο ή το ειδικό makeup sponge.

Το ιδανικό τελείωμα

Για να πετύχεις ένα flawless αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η χρήση μίας translucent πούδρας.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.