, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το fashion trick που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Εννοείται πως όλες μας θέλουμε να φοράμε ρούχα που μας κολακεύουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Το να μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο «συν» σε όποιο ρούχο και να επιλέξουμε. Για αυτόν τον λόγο, εμείς θα σας δώσουμε το κατάλληλο fashion tip, ώστε να φαίνεστε πάντα στα καλύτερα σας.
Ο κανόνας είναι απλός! Μονοχρωμία και πάλι μονοχρωμία! Τα total looks σε μια συγκεκριμένη απόχρωση  θα κάνουν την σιλουέτα σου να φαίνεται πιο λεπτή. Αν είσαι οπαδός του color blocking, δυστυχώς, θα σε δυσαρεστήσουμε. Τα έντονα διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα ρούχα, τραβάνε την προσοχή σε μέρη που πολλές φορές δεν μας κολακεύουν.

Προτίμησε τις αποχρώσεις του γκρι, μπλε, μωβ, μπεζ, σφαραγδί και σίγουρα μαύρο. Το μαύρο χρώμα στενεύει το περίγραμμα του σώματος σου στα μάτια των άλλων. Επιπλέον, είναι πάντα σικάτο και κομψό, ενώ μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.