01:59, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Τρεις συμβουλές για να σταματήσεις τον πονοκέφαλο

Ο πονοκέφαλος είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό ζήτημα, ιδιαίτερα όταν έχεις συγκεκριμένα πλάνα για την μέρα ή το βράδυ σου. Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές για να τον ξεφορτωθείς μια για πάντα.
Πέρα από τα βασικότερα που πρέπει να κάνεις, όπως το να έχεις φάει καλά, να έχεις πιει αρκετό νερό και να κοιμήθηκες αρκετές ώρες, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις φυσικά έναν πονοκέφαλο.
Φυσικά αρώματα και αιθέρια έλαια
Έλαια, όπως από την  λεβάντα και τη μέντα, μπορούν να έχουν μια πραγματικά κατευναστική επίδραση στο σώμα. Η μέντα έχει δείξει ότι βοηθάει στην ροή του αίματος ηρεμώντας τους πόνους στο κεφάλι και τρίβοντας με έλαιο λεβάντας τους κροτάφους, τους καρπούς ή το λαιμό μπορείς να ανακουφίσεις τον πονοκέφαλο.
Βιταμίνη Β
Αυτές οι βιταμίνες είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του εγκεφάλου και είναι μια από τις βιταμίνες, που οι άνθρωποι έχουν έλλειψη. Η προσθήκη ριβοφλαβίνης και βιοτίνης, μαζί με άλλες βιταμίνες, μπορεί να κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Συμβουλέψουν τον φαρμακοποιό σου για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.
Γυμναστική
Η γυμναστική και οι απλές ασκήσεις, όπως η yoga, μπορεί να είναι η απάντηση στους επίμονους πονοκεφάλους σου. Το άγχος και η ένταση κρύβονται σε όλο το σώμα σου και προκαλούν πονοκεφάλους. Όταν διατηρείς το σώμα σου σε κίνηση απελευθερώνονται τοξίνες που αποτρέπουν τον πόνο.