, Τετάρτη
01 Φεβρουαρίου 2023

Διοικητής νοσοκομείου ζητά… μεροκάματα του πρώην διοικητή!

nosokomeio
«Είκοσι ημερομίσθια από τον μισθό Δεκεμβρίου ζητεί πίσω η Διοίκηση του Ελπίς» από τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Θεόδωρο Γιάνναρο, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στον Αlpha 989.
«Το νοσοκομείο μου χρωστάει το πολλαπλάσιο», είπε ο κ. Γιάνναρος εξηγώντας ότι επί χρόνια αμειβόταν με 600 ευρώ λιγότερο από τον προβλεπόμενο μισθό διοικητή νοσοκομείου, όπως διαπίστωσε εκ των υστέρων.
Έκανε λόγο για «ευτελισμό των αξιών και για εκδικητικό, απάνθρωπο και άδικο σύστημα». «Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποια στιγμή η χώρα πρέπει να είναι δίκαιη. Δεν μπορούν σε έναν διοικητή να χρωστούν τόσα χρήματα και να μου λένε πήγαινέ το δικαστικά», πρόσθεσε.
«Πρέπει να πούμε στην αδικία όχι! Δεν θα το κάνω! Δεν θα δώσω δεκάρα εφόσον μου τα χρωστούν. Αυτό συμβαίνει σε όλους, όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει. Το να πουλάς μούρη είναι άγνοια, αλαζονεία ή ηλιθιότητα. Ο καθένας γράφει στο κούτελό του τί είναι. Το κράτος στον πολίτη φέρεται άδικα και λαμογίστικα. Είναι θέμα όλων των Ελλήνων», είπε ο κος Γιάνναρος και πρόσθεσε «δεν έχω κινηθεί δικαστικά ακόμα. Για να πάω στο νοσοκομείο το 2010 το ΦΕΚ έκανε 2 μήνες για να βγει. Τώρα βγήκε αμέσως. Είναι τιμή για να με χτυπάνε τέτοια τυπάκια ως διοικητή. Υπήρχε μεγάλη σπουδή για να απομακρυνθώ από το νοσοκομείο. Ήμουν κίνδυνος για κάποιους. Χωρίς τον μανδύα του διοικητή είμαι μεγαλύτερος κίνδυνος. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν ιδιαίτερα τα χρήματα. Έπαιρνα για καιρό 600 ευρώ λιγότερα και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έχω μπει στο νόμο Κατσέλη. Αν χάσω τη δυνατότητα να συνεχίσω να είμαι στο νόμο Κατσέλη, τί κράτος είναι αυτό»;