, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Ζέττας Μακρή στο ΚΕΕΛΠΝΟ

MAKRI
Το ΚΕΕΛΠΝΟ επισκέφθηκε η υφυπουργός Υγείας, κα Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Ανδρέα Κατσανιώτη.
 
Η κα Μακρή ενημερώθηκε για τη λειτουργία της 24ωρης γραμμής (1135) πληροφόρησης και υποστήριξης σεισμοπλήκτων και πολιτών της Κεφαλονιάς.
 
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης η κ. Μακρή δήλωσε πως: «Μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Κεφαλονιά, το ΚΕΕΛΠΝΟ πρότεινε στον Υπουργό να υπάρχει η γραμμή 1135, που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
Ο Υπουργός το δέχτηκε και το εισηγήθηκε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος έδωσε εντολή να υλοποιηθεί αμέσως.
 
Πράγματι –βλέπετε τώρα- είμαστε στο σημείο όπου θα εργάζονται και θα εξυπηρετούν τους πολίτες. Η γραμμή αυτή έχει ως σκοπό να δέχεται τηλεφωνήματα από τους ενδιαφερόμενους -τους πολίτες της Κεφαλονιάς και όχι μόνον- να καταγράφει και να κωδικοποιεί τα αιτήματά τους και εν συνεχεία να επανέρχεται, δίνοντας τις σωστές απαντήσεις».
 
Σε ότι αφορά το χρονικό ορίζοντα λειτουργίας της γραμμής η κα Μακρή διευκρίνισε πως αρχικά θα λειτουργήσει για ένα μήνα και εφόσον υπάρξει ανάγκη η λειτουργία της θα παραταθεί.
 
Ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε πως είναι «σημαντικό για τους πολίτες να ξέρουν ότι υπάρχει ένα σημείο όπου μπορούν να ενημερωθούν για όλα που τους αφορούν σε σχέση με το κράτος. Αυτό ήταν το σημαντικό και αυτό έγινε σήμερα».