«Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΛΑ»: Ημερίδα με ομιλητή τον Διαμαντή Γκολιδάκη

Η επιστημονική ημερίδα «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» διοργανώνεται από τον ειδικό καρδιολόγο Δρ. Διαμαντή Γκολιδάκη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς. Η ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, έχει σκοπό την ανάδειξη της ασφαλούς άθλησης και την επιβεβαίωση της άρρηκτης σχέσης Αθλητισμού – Πολιτισμού μέσω της ενίσχυσης του φίλαθλου πνεύματος. Παράλληλα, με τη συνδρομή μιας ομάδας έγκριτων επιστημόνων ενημερώνονται γονείς, προπονητές και αθλητές για την προάσπιση της υγείας.

Το σλόγκαν «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» θέλει να τονίσει την ενότητα πέρα των οπαδικών προτιμήσεων και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει για καίρια και διαχρονικά θέματα που απασχολούν τον αθλητικό κόσμο. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητικοί παράγοντες όλων των ομάδων της πόλης και παλαίμαχοι αθλητές, ενώ θα συντονίσει τη συζήτηση ο δημοσιογράφος Γ. Μπούζος.

Η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, στις 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Αριστοτέλης» (Πόντου 115,Καλαμαριά).

Η ΥΓΕΙΑ ΕΝΩΝΕΙ, ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!