, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Πρέσβειρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS η Demy…

ImageHandler

Πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι η γνωστή τραγουδίστρια Demy. Η Demy σε μήνυμά της για την καμπάνια Getting2Zero αναφέρει: «Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και που αυτός ο οργανισμός, με την τόσο μεγάλη δράση, μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν στην ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS.

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μείωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πλέον, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις από τον ιό. Μηδενίζουμε τις νέες μολύνσεις. Μηδενίζουμε τους θανάτους από AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς δεν μεταδίδεται. Μηδενίζουμε τις διακρίσεις».

Μάθετε περισσότερα στο http://getting2zero.gr/ για το τι μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γινεις εθελοντής και να βοηθήσεις!