, Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

search icon search icon

Προσοχή – Αυτό εμποδίζει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις και δεν το γνωρίζατε καν!

Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα γύρω από την σεξουαλική πράξη και ότι δεν σας εμποδίζει τίποτα να έχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Κι όμως.
Ένα λάθος γεύμα, ένα λάθος ποτό, μια λάθος σκέψη και όλα χάλασαν ή τουλάχιστον έγιναν λιγότερο ωραία. Ο λόγος για το σεξ που επηρεάζεται ειδικά στους άνδρες από πολλά επιμέρους πράγματα…
Μάθετε ποια είναι ώστε να τα αποφεύγετε:
-Το πολύ αλκοόλ άλλους άνδρες τους ερεθίζει και άλλους τους …αχρηστεύει για πολλές ώρες. Ειδικά μάλιστα τα ποτά που δημιουργούν οίδημα -όπως είναι η μπύρα- μπορεί να καταστρέψουν μια σεξουαλική επαφή.
kakh epafh
-Τα καυτερά φαγητά μπορεί να λέγεται ότι ερεθίζουν αλλά δημιουργούν και άλλα προβλήματα όπως είναι η δυσπεψία, η φαγούρα στην ευρύτερη περιοχή των γεννητικών οργάνων και βέβαια δεν βοηθούν καθόλου στην …αναπνοή.
-Η ζέστη είναι γενικά ερεθιστική αλλά αν ξεκινήσετε τις περιπτύξεις σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία ατμόσφαιρας στους 35 βαθμούς και τον ιδρώτα να τρέχει ασταμάτητα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το απολαύσετε…
-Ταινίες και βιβλία με δυσάρεστο σε εσάς θέμα που σας στεναχώρεσε ή σας προβλημάτισε έντονα λίγη ώρα πριν πάτε στο κρεβάτι, μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για μαι πετυχημένη σεξουαλική επαφή.
-Αντιισταμνινικά που παίρνετε για την αλλεργία σας είναι δυνατόν να προκαλέσουν αδυναμία στύσης στο άνδρα ή έντονη νύστα.
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.