, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Σπάστε τη ρουτίνα με 7 νέα είδη σεξ!

sex
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι λέει η γνωστή παροιμία αλλά δεν είναι πάντα  μονόδρομος. Υπάρχει τρόπος να διατηρηθεί η φλόγα ζωντανή ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου;
Μακροχρόνιες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από το Πανεπιστημίο Florida Atlantic απέδειξαν ότι η σεξουαλική επικοινωνία σε ένα ζευγάρι βελτιώνεται θεαματικά όταν μπορεί να εκφρασθεί με περισσότερα είδη σεξ.
Μάθετε τα νέα είδη σεξ τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν την ερωτική σας ζωή
 Το σεξ των διακοπών
Αυτό το είδος σεξ είναι ένα από τα πιο βασικά και απαραίτητα για μια καλή σεξουαλική ζωή. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναζωογονήσετε την σχέση σας είναι η περίοδος των διακοπών. Μην χάσατε την ευκαιρία για να απογειώστε την ερωτική σας ζωή.
 Το σεξ της συντήρησης
Αν μέχρι τώρα  γνωρίζατε μόνο τη δίαιτα της συντήρησης καιρός είναι να βάλτε και στην ερωτική σας ζωή το σεξ της συντήρησης. Στο σημείο αυτό οι ειδικοί επισημαίνουν ότι
το σεξ δεν χρειάζεται να είναι εντυπωσιακό, καταπληκτικό και αξέχαστο κάθε φορά. Μάλιστα συνιστούν να μην περιμένετε την τέλεια στιγμή για να συμβεί το μοιραίο.
«εξερευνήστε το άγνωστο»
Όσα ζευγάρια βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση έχουν την  μεγαλύτερη ανάγκη σε αυτό το είδος. Η έλλειψη του είναι αυτή που κάνει συχνά τους ανθρώπους να απατούν και να ψάχνουν τέτοιου είδους ενθουσιασμούς σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Για το λόγο αυτό οι ειδικοί συνιστούν στους ερωτικούς συντρόφους να μην διστάζουν να δοκιμάζουν μια νέα στάση στο σεξ να χρησιμοποιούν άλλο δωμάτιο του σπιτιού  εκτός της κρεβατοκάμαρας ή ακόμη και να δοκιμάσουν κάποιο sex toy.
Το ανολοκλήρωτο σεξ
Το ταξίδι μετρά και όχι ο προορισμός. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Οι μελετητές από το Πανεπιστημίο επισημαίνουν στα ζευγάρια να απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά ακόμη και στην περίπτωση που οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν νωρίς.
 Το σεξ της συμφιλίωσης
Μετά από ένα καυγά το σεξ της συμφιλίωσης γεφυρώνει την απόσταση που ο θυμός μας κάνει να νιώθουμε για τον σύντροφό μας.
 Αγχολυτικό σεξ
Επιστημονικές μελέτες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ  έχουν τεκμηριώσει  ότι αντίδοτο στη θλίψη,  στη κατάθλιψη και στη μοναξιά είναι το σεξ.