"Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη στο έργο της..." - Karfitsa.gr
Πολιτική

“Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη στο έργο της…”

Συνάντηση του υποψηφίου αρχηγού της ΝΔ με... Εισαγγελείς!
tzitzikwstas1
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέχεια της συνάντησής του με τους Οικονομικούς Εισαγγελείς, Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη και την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την καταπολέμηση της διαφθοράς:
“Θέλω σήμερα να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα μηδενικής ανοχής στη διαφθορά και τους επίορκους.

Η διαφθορά υπήρξε ένα από τα βασικότερα αίτια της κρίσης και η καταπολέμησή της αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για το ξεπέρασμά της. Η Κοινωνία απαιτεί να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα. Όσο υψηλά ιστάμενοι, όσο ισχυροί και αν είναι.

Επισκέφθηκα σήμερα τους οικονομικούς εισαγγελείς και την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, θέλοντας να εκφράσω την απόλυτη προτεραιότητα που δίνει η παράταξή μας στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη στο έργο της και η Κυβέρνηση να αφήσει τα λόγια και με πράξει να διευκολύνει το έργο της και να συμβάλλει ουσιαστικά με ενίσχυση και της υλικοτεχνικής υποδομής και του προσωπικού της, για την ουσιαστική επιτάχυνση του έργου της.”

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ