Η εφαρμογή «Via Egnatia» αποκαλύπτεται - Karfitsa.gr
Karfitsomata Τεχνολογία

Η εφαρμογή «Via Egnatia» αποκαλύπτεται

Για τουριστική πλοήγηση στη Βόρεια Ελλάδα μέσω smartphone…

via-egnatia

Αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 10.30, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστος Βασιλάκος, συγκαλούν στο Διοικητήριο σύσκεψη των φορέων που εμπνεύστηκαν την τουριστική πρωτοβουλία «VIA EGNATIA», μέσω της οποίας θα αναδεικνύονται οι μεγάλες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Β. Ελλάδας, της Ηπείρου και των νησιών του Ιονίου, με τη σωστή προώθηση όλων των πολιτισμικών, λαογραφικών και περιβαλλοντικών πόρων που βρίσκονται γύρω από την Εγνατία Οδό.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, οι ενδιάμεσες διαχειριστικές αρχές των παραπάνω περιφερειών,  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» κ. Παρασκευάς Σαββαΐδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΔΕΘ-HELEXPO A.E.» κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Διευθυντής της Arts etc. Βερολίνου κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ενώ ο συντονισμός του όλου εγχειρήματος είναι ευθύνη του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Η τουριστική πρωτοβουλία «VIA EGNATIA» είναι μια εφαρμογή πλοήγησης για smart phones και tablets, που θα την λαμβάνει δωρεάν ο κάθε επισκέπτης ο οποίος θα εισέρχεται στη Βόρεια Ελλάδα, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου από τους 13 συνοριακούς σταθμούς, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, αλλά και τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού.

Χάρη στη συγκεκριμένη εφαρμογή ο επισκέπτης-τουρίστας θα αποκτά σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων, στην οποία θα αναφέρονται όλα τα σημεία τουρισμού, γαστρονομίας, οινοποιίας,  πεζοπορίας κλπ που υπάρχουν κατά μήκος της Εγνατίας Οδού.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ