Η Τζένη Χειλουδάκη αποκάλυψε τα πάντα! - Karfitsa.gr
Media

Η Τζένη Χειλουδάκη αποκάλυψε τα πάντα!

"Είμαι ακόμα παντρεμένη"

Καταγραφή

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έκανε σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη. «Καβάλησα καλάμι και βρήκα τοίχο» είπε. Η Τζένη Χειλουδάκη είπε πως στα 13 της ήταν ήδη γυναίκα από άποψη εμφάνισης ενώ στα 20 έκανε την εγχείριση αλλαγής φύλου. Ομολόγησε πως είναι 50 ετών ενώ για τα χρόνια της «δόξας» της είπε:

«Πρέπει να συμβεί κάτι στη ζωή σου για να ξυπνήσεις. Εγώ μια μέρα ξυπνούσα, έλεγα «θέλω να φάω κρουασάν στο Παρίσι», το έκανα. Ειχα κοπέλα να μου κάνει τα ψώνια, να μου πληρώνει τους λογαριασμούς. Ζούσα σε έναν ολόδικό μου πλανήτη, φτιαγμένο από μένα για μένα με ρομποτάκια που εξυπηρετούσαν το «Εγώ» μου. Χαίρομαι που ξύπνησα γιατί θα κατέληγα στο ψυχιατρείο».

Το πρώην μοντέλο και TV περσόνα ομολόγησε πως πλέον την ζει η μητέρα της κι ας έζησε τη μεγάλη ζωή με πολυτελή αυτοκίνητα και ντουλάπες ολόκληρες με ρούχα που όπως λέει πλέον δεν χωράει ούτες το χέρι της.

Ο πρώτος της έρωτας σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και από τότε όπως είπε δεν ερωτεύτηκε ποτέ! «Τους χρησιμοποιούσα, για φράγκα, για να βγαίνουμε για καφέδες. Όσο τους έφτυνα τόσο πιο πολύ τρέχανε!».

«Ήταν όλα έτοιμα για να γίνει η ζωή μου ταινία αλλά ναυάγησε το πλάνο και θα με έπαιζε η Κατερίνα Παπουτσάκη» αποκάλυψε η Τζένη Χειλουδάκη μεταξύ άλλων ενώ για τον… εισαγγελέα είπε πως της χτύπησε μέσω FB το γεγονός ότι κάποτε ήταν αγόρι!

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ