Η εμμονή του Μπιλ Γκέιτς με το πλύσιμο των πιάτων - Karfitsa.gr
Διεθνή

Η εμμονή του Μπιλ Γκέιτς με το πλύσιμο των πιάτων

Το απολαμβάνει...

Bill-Gates

Ακόμα και ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου πλένει… μόνος του τα πιάτα. Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται ο  Μπιλ Γκέιτς  ένα πράγμα απολαμβάνει κάθε βράδυ: Να πλένει τα πιάτα.

Το εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Reddit κατά τη διάρκεια συνομιλίας με θέμα «ρώτα με ο,τιδήποτε», όταν ένας   χρήστης του έκανε την εξής ερώτηση:  «Θα ήθελα να μάθω, τι είναι αυτό που απολαμβάνεις να κάνεις και ουδείς θα το φανταζόταν;»

O Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δεν δίστασε να δώσει την εξής απάντηση, εκπλήσσοντας  μας θετικά: «Το να παίζεις μπριτζ είναι ένα παλιομοδίτικο παιχνίδι που μου αρέσει. Παρακολουθούσα την κόρη μου να ιππεύει αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο παλιομοδίτικο, αλλά διασκεδαστικό. Πλένω τα πιάτα κάθε βράδυ. Υπάρχουν άλλοι που προσφέρονται να το κάνουν, αλλά εμένα πραγματικά μου αρέσει».

Το πιο περίεργο είναι ότι δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοια εμμονή με το πλύσιμο των πιάτων, καθώς  όπως μεταδίδει το Business Insider,  υπάρχει σχετική ορολογία, η οποία αναφέρεται στο blog A Michelle Moment ως ψυχαναγκαστική διαταραχή πλυσίματος πιάτων, ενώ μπορεί κάποιος να αγοράσει ακόμα και ευχητήριες κάρτες για όσους υποφέρουν από αυτό.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ