Η επίσημη ανακοίνωση της Ellinair για την προσγείωση λόγω τεχνικής βλάβης - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Η επίσημη ανακοίνωση της Ellinair για την προσγείωση λόγω τεχνικής βλάβης

«Κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες»

ellinair

Δελτίο Τύπου σχετικά με το θέμα της αναγκαστικής προσγείωσης αεροσκάφους της εταιρείας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Ellinair:

Σήμερα στις 05 Αυγούστου 2016 και ώρα 14:20 (τοπική), το αεροσκάφος Β737-300 της πτήσης EL 904 της Ellinair, αναχώρησε από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Λίγο μετά την απογείωση ο κυβερνήτης διαπίστωσε πρόβλημα στην αναδίπλωση του εμπρόσθιου τροχού. Σε συνεννόηση με τον πύργο ελέγχου, αποφάσισε να κάνει γύρους στην περιοχή, μέχρις ότου καταναλωθεί μεγάλο μέρος των καυσίμων.
Το αεροσκάφος έκανε διέλευση ορατή από τον πύργο ελέγχου της Θεσσαλονίκης και διαπιστώθηκε από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πως και οι τρεις τροχοί του ήταν σε θέση προσγείωσης.
Έπειτα από αυτό, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης με ασφάλεια στις 16:02, ύστερα από περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά πτήσης.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 147 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα. Μετά την προσγείωση, στους επιβάτες προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γεύμα και στις 20:10 αναχώρησαν με άλλο αεροσκάφος της Ellinair για τον προορισμό τους.
Πρέπει να επισημανθεί ότι, το συγκεκριμένο συμβάν προήλθε από τεχνική βλάβη, η οποία δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

H Ellinair, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους επιβάτες της πτήσης για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και επαναλαμβάνει τη δέσμευση και προσήλωση της στην τήρηση όλων των διεθνών κανονισμών ασφαλείας για τις πτήσεις της.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ